>> VOX UJI Ràdio

El Tren Azul

  
Envía Envía
Imprimir Imprimir

Noticias relacionadas

Etiquetas

, , , , , ,

Era el nombre de una de las secciones del ya desaparecido programa de Vox UJI Ràdio La Nit Americana, pero ahora El Tren Azul adquiere protagonismo y se convierte en un programa. Música, con especial protagonismo de las bandas y artistas locales, tendencias y curiosidades varias comprimidas en un único programa. Todo ello con la diversión y la originalidad como base.

_Facebook

02/02/17: El tren azulT3x16. Ordre del dia: el primer, l'agenda de València, Castelló i del Clubbing. Moli parlarà del famós Let it be a la seua secció Moratalaz & the Halley, i Clara Hernández posarà molta passió i sentiments personals a l'Electric Café d'avui. Per concluir, xarrem una bona estona amb Pleistocenia, hard rock i stoner castellonenc ben potent.
19/01/17: El tren azulT3x14. Ordre del dia: introduïm el programa repasant els concerts arran les sales i clubs de Castelló i València. Passem a la secció Boom Bap d'Akse Gallardo, parlant del productor Metro Boomin i continuem amb Tengo un gozo en el alma de Xus Arcas, que farà sonar ska i reggae ple de soul. Finalitzem la jornada amb l'entrevista a El Gorrión, presentant la seua maqueta en solitari 'Líneas prodigiosas'.
15/12/16: El tren azulT3x11. Ordre del dia: Arranquem amb el repàs de l'agenda d'esdeveniments musicals de València, Castelló i el Clubbing més ravero. Continuem amb Zona Rockambolesca on Jorge Bielba parlarà i h farà sonar uns quants supergrups (literalment). A Electric Café tindrem a Natalia y Clara amb una bona review del 51r aniversari de Barraca y clausurarem el programa amb l'entrevista als Huskies DJs.
01/12/16: El tren azulT3x09. Ordre del dia: disecció de concerts de Castelló, València i sessions del Clubbing. Boom Bap amb Akse Gallardo tractarà el moviment hip hop dins de la costa oest nordamericana i Xus Arcas reprén Tengo un gozo en el alma per a parlar de la Daptone Records. Clausurem amb l?entrevista als valencians Fantastic Explosion of Time, donant-li voltes a la psicodèlia i estrenant un tema inèdit en acústic.
17/11/16: El tren azulT3x07. Ordre del dia: primer, l'oferta de concerts i cites de Castelló, Valéncia i Clubbing; continuem amb la crònica del VIII Aniversari del Magazine Club (València). Natalia Álvarez i Clara Hernández debateixen sobre l'associació de la música electrónica i les drogues. Tanquem la jornada amb l'entrevista i actuació de Trece, des de Castelló, amb motiu del seu concert del divendres 18 amb Los Zigarros a la sala Gossip (Vila-Real).
10/11/16: El tren azulT3x06. Ordre del dia: obrim amb els concerts i actuacions de Castelló i València, i les punxades més boniques del Clubbing de les rodalies. Moli parla de Jethro Tull a la secció Moratalaz & the Halley, i Adrián descriurà als Free Moral Agents a ¡Estropéalo!. Tanquem amb l'entrevista a Red Soil, que estrenen en exclusiva dos temes del seu EP, Origin.Fall.Chaos., que es publicarà a finals de novembre.
03/11/16: El tren azulT3x05. Ordre del dia: agenda de concerts a la província de Castelló i a la de València; menció dels clubs d'electrònica d'ambdues províncies; la sessió final de Xus inna Bristol, amb punxada anal·lògica; Zona Rockambolesca, amb Jorge Bielba, xarrant i escoltant als noruegs Kvelertak; i entrevista a Los Bikini Girls, incloent el seu últim single en exclusiva, 'Eloise'.
20/10/16: El tren azulT3x03. Ordre del dia: Agenda de València i Castelló, i introduïm l'agenda de Clubbing; Xus inna Bristol Vol. III, swag, flow i tot allò propi del gran Xus Arcas. Una nova incorporación: Zona Rockambolesca amb el col·laborador, per fi, fixe Jorge Bielba. I rematem amb l'entrevista en profunditat a El Gran Puzzle Cózmico.
13/10/16: El tren azulOrdre del dia: Agenda de concerts i clubs de Castelló i València; repàs del feCStival amb Natalia Álvarez; Xus inna Bristol, comptant els dies que falten per a que vinga; la tornada de Moli i la seua nova secció, Moratalaz & the Halley; i ens despedim presentant les seccions ¡Estropéalo!, d'Adrián del Barrio, i Electric Café, de Clara Hernández i Natalia Álvarez.
06/10/16: El tren azulPrimer programa de la tercera temporada. Ordre del dia:

Editorial (o una cosa semblant), repàs de concerts i clubs de Castelló i València, connectem amb Xus des de Bristol, abans que el Brexit es materialitze. Estrenem la secció 'Personas humanas' amb Álvaro G. Devís i tanquem amb la macro entrevista als Dandy Wolf, de per ací, que actuaran aquest dissabte 8 d'octubre al feCStival.
21/04/16: El tren azulEntrevista amb els Gorila Lounge Music Band. Electric Café: dubstep original.
11/02/16: El tren azulRessenya del CinemaScore (Guilles i '¿Quién puede matar a un niño?', 1976). Crònica del Xtrarradio MusicFest. Calle 52: 'Chops' (Pass, Pedersen, 1978) i 'The Trio' (Pass, Pedersen, Peterson, 1973).
07/01/16: El tren azulBEST OF 2015. Per ordre: Pond, Za!, Alabama Shakes, David Gilmour, Bob Dylan, Seasick Steve, Travis Bretzer, Tame Impala, C. Tangana, Grant Green, Narco, Poncho K, Bocanada.

Deja un comentario

He leído y acepto el Aviso Legal

Puedes consultar el tratamiento que hacemos de tus datos y la forma de ejercitar tus derechos en nuestra Política de Privacidad,